Werken vanuit je persoonlijke kracht

Master in Personal leadership

Alles begint bij jezelf. Jij bent de sleutel tot je succes – individueel maar ook binnen je team en bedrijf. Dat gegeven is het vertrekpunt van onze Master in Personal Leadership-training. ‘Leadership’ moet je hier zien als ‘persoonlijk’ leiderschap, als jezelf meester worden. Bewustwording van jouw eigen do’s en dont’s is stap 1. De training helpt je te zien welke onderhuidse patronen en overtuigingen jou persoonlijk beperken of blokkeren. Wat bij jou welk gedrag triggert. Ook in positieve zin: wat je hart sneller doet kloppen, waar je persoonlijke kracht en je passie liggen, wat jou succesvol maakt.

Vanuit dat bewustwordingsproces maak je een persoonlijke ontwikkeling door. De knop gaat om. Je verandert. Je krijgt meer grip op je emoties, op je gedrag en op de manier waarop je communiceert. Je leert effectiever leiding te geven aan jezelf – en dat vergroot ook je waarde binnen je team en organisatie.

De training start in Mei.

Trainings data in 2017 en 2018:
1e blok: Fundament persoonlijk leiderschap          11 oktober, 1 november en 22 november
2e blok: Obstakels: wat houdt je nu nog tegen?    20 en 21 december
3e blok: Doorbraak                                                      15 en 16 januari 2018

Locatie training: de eerste 3 dagen vinden plaats op ons kantoor in Haarlem. De overige dagen vinden plaats in de omgeving Utrecht.

Studiewijze:

3 x 1 dag Fundament van communicatie en het effect van jouw communicatie:

Voorafgaand aan de training ontvang je het audio programma van de eerste 3 dagen (het fundament) in de vorm van een luisterboek. Deze kun je vooraf al helemaal luisteren of juist in delen zoals de masterclasses zijn 2 opgebouwd. Het hele programma is ook verkrijgbaar in werkboekvorm, waardoor ook de oefeningen vooraf en tussendoor op papier beschikbaar zijn.

2 x 2 dagen verdieping:

Door het creëren van een vertrouwelijke omgeving gedurende de eerste 3 dagen, kunnen wij je tijdens de verdiepingsdagen uitdagen  tot je volgende stappen naar verandering.

We bieden jou:

 • een persoonlijke, duidelijke aanpak, met warmte en uitdaging aangedragen
 • diepgang zonder zweverig te zijn, vanuit verbinding bieden we jou praktische tools
 • we laten je zien dat deze tools direct toepasbaar zijn op de werkvloer
 • we hebben aandacht voor jouw persoonlijke proces en ontwikkeling
 • tenslotte: we garanderen een performance verbetering bij je dagelijkse werkzaamheden

Het is een ervaringsgerichte en interactieve aanpak. Door de voorbereiding vooraf en tussendoor besteden we minder tijd aan theorie en juist meer tijd aan het zelf ervaren van de kracht van de NLP communicatie structuren en systemisch werk. Het leereffect van een groep medecursisten wordt optimaal benut door de geleerde lessen uit opdrachten en ervaringen met elkaar te delen en deze opnieuw in de NLP structuren te duiden. Hierdoor wordt steeds de koppeling gemaakt tussen theorie en praktijk.

Aan de hand van oefeningen, opdrachten en aansprekende voorbeelden doe je waardevolle kennis en vaardigheden op om effectiever te communiceren, te beïnvloeden en te veranderen, zowel zakelijk als privé. De belangrijkste onderwerpen, methoden en technieken uit NLP, oplossingsgericht werken en systemisch werken worden behandeld. Deze veelzijdige training wordt op interactieve wijze verzorgd door deskundige en gecertificeerde trainer(s) uit het vakgebied. Tenslotte stel je een persoonlijk leer en veranderplan op om het geleerde te borgen in jouw eigen praktijk. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de effectieve KATA methodiek.

Studie materiaal: Audio programma in de vorm van een luisterboek. Tijdens de training krijg je een werkmap uitgereikt.

Tijd investering: Naast de 7 klassikale dagen, verwachten wij  een studietijd van tussen de 2  uur per week in de tijd tussen de eerste 3 dagen gedurende 6 weken.  Na de eerste 3 dagen organiseren jullie  tussentijdse (zelf begeleidende) oefengroepen waardoor de gelegenheid ontstaat elkaar te coachen en/of nog meer te oefenen en te verdiepen.

Heb je de gehele training gevolgd, dan ontvang je het Quality Contact certificaat.

 • Imgage
 • Imgage
 • Imgage
 • Imgage
11 oktober 2017

Investering

 • Master in Leadership training€ 2495
 • Arrangementskosten€ 750
 • Totaal€ 3245

Reinier van der Putten

Bel Reinier voor vragen 06 46253555