Leiders in Actie gezocht!

Workshop Leiderschap in Actie

Steeds meer mensen ‘moeten’ leiderschap tonen in hun werk. Voor zichzelf, binnen een team of aan allerlei groepen tegelijk. Wat komt er allemaal kijken bij het uitzetten van jouw koers en het motiveren van anderen? En hoe blijf je overeind als er veel van je wordt geëist?

DE GROTE VRAGEN

Drie grote vragen die bij al onze leiderschapsprogramma’s centraal staan:

  1. Wat is het resultaat dat je wilt bereiken? Wat droom je,wat wil je graag? Waar wil je in groeien?
  2. Waarom wil je dat, echt?
  3. Welke eerste kleine acties ga je doen om uit jouw comfortzone te stappen en jouw droom waar te maken?

Gratis workshop ‘Leiderschap in Actie’

Deze workshop is een heel laagdrempelige inleiding om te ervaren dat er veel meer mogelijk is dan je wellicht denkt. Het is de beste manier om te ervaren wat leiderschap in actie inhoudt, wat jij er voor jezelf mee kunt, en een mooie gelegenheid om jezelf een aantal essentiële vragen te stellen. En ook direct antwoord te krijgen. Maak daarnaast tijdens deze workshop vrijblijvend kennis met ons instituut, met de methodiek onze wijze van trainen en met trainers.

Deelnemers ervaren:

Er kan veel…
Mensen volgen onze trainingen om diverse redenen. De een wil lekkerder in z’n vel zitten in allerlei contexten, beter leiding geven aan zichzelf en anderen, makkelijker communiceren of de dagelijkse stress beter hanteren. Een ander wil ontdekken hoe hij (of zij natuurlijk!) nog meer uit het leven kan halen en doelen eerder kan bereiken. Jij ervaart waar jij jouw leiderschap nog meer vorm kunt geven en welke eerste actie jij kunt zetten.

Waar wil jij aan werken?

Misschien ben je onbekend met methodieken zoals NLP, Systemisch Werken en Oplossingsgericht Werken en hoe deze methodieken jou gaan helpen in dat waaraan je mogelijk wil werken. Hoe precies? Dat is voor elk mens anders. Wat voor iedereen wel geldt, is er veel meer mogelijk is dan je denkt. Dat merk je gauw genoeg op onze workshop.

Met een houding van nieuwsgierigheid en bereidheid om te experimenteren staan de deelnemers iedere keer weer verbaast over de resultaten die hierdoor al binnen 2,5 uur worden behaald! Na deze workshop heb jij inzicht in jouw stap op jouw leer-  en ontwikkel pad.

Programma van de Leiderschap in actie workshop:

08.30  Inloop koffie en thee
09.00  Start met inleiding van de workshop
09.30 Aan de slag met de 3 vragen:

  1. Wat is het resultaat dat je wilt bereiken? Wat droom je,wat wil je graag? Waar wil je in groeien?
  2. Waarom wil je dat, echt?
  3. Welke eerste kleine acties ga je doen om uit jouw comfortzone te stappen en jouw droom waar te maken?

11.00 Evaluatie en leerervaringen
11.30 Afronding en gemotiveerd weer terug naar het werk of naar huis

Waar en wanneer?

We zitten in het pand van Colour Business Center, Diakenhuisweg 39 in Haarlem
Je herkent het aan de Roze vlag.
Auto: Gratis parkeren voor de deur aan de overkant of aan de zijkant.
Trein: 2 minuten lopen vanaf halte Haarlem/Spaarnwoude

De workshop is gepland op:

6 oktober

Doelgroep:

Medewerkers en Managers: Iedereen die kennis wil maken met zichzelf op een andere manier dan dat je tot nu toe gedaan hebt.

Werkvorm:

Workshop waarin de workshopleider(s) jou spelenderwijs de 3 levensvragen laten beantwoorden. en waarbij je de mogelijkheid ervaart hoe snel leren kan gaan als je open staat om te experimenteren en uit je comfortzone te treden.
Duur: 2,5 uur

Wijze van aanbieden:

Deze workshop is bedoeld voor medewerkers en management van organisaties die een stap op het gebied van zelfsturing en zelfverbetering willen maken alleen nog niet weten ‘hoe’. Per organisatie kunnen maximaal 2 personen kosteloos kunnen deelnemen. Zijn er meer belangstellenden in uw organisatie, neem dan even contact met ons op.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

06 oktober 2017