Met NLP op WEG naar de beste versie van jezelf.

Anders Denken is Anders Doen

Hoe kom jij over op anderen? En is jouw communicatie eigenlijk wel effectief?

Hoewel je veel verstand van zaken hebt levert jouw kennis en expertise wellicht niet altijd het gewenste resultaat op. Voor een effectieve samenwerking is meer nodig dan dat. Wil je  leren hoe je bewuster en succesvoller communiceert met anderen? En vooral met jezelf? Met deze basis training ‘Anders Denken is Anders Doen’ ga jij jouw doelen sneller bereiken.

Wat betekent NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) precies en hoe kan dit jou helpen om de betere versie van jezelf te worden? Zodat je nog makkelijker en effectiever kunt communiceren, presteren en veranderen! Een direct toepasbare praktische communicatie training voor iedereen die meer inzicht, invloed en impact wil hebben.

Zou je meer willen weten hoe jouw brein werkt, zodat je bewust wordt van jouw onbewuste processen die jou elke dag aansturen? Ofwel waarom doe je wat je doet? En hoe komt het dat blijvend veranderen nog niet altijd even makkelijk is? Dit geldt natuurlijk jezelf, maar ook voor de mensen en teams om je heen. De omgeving die jij mogelijk ook in beweging hebt te krijgen. Hoe blijf je dan samen op de juiste weg om gezamenlijke doelen te halen? Zou je meer inzicht willen hebben in hoe je meer grip kan houden op lastige situaties en daar invloed op kan uitoefenen? Zowel op het werk, maar natuurlijk ook privé? Want je neemt jezelf immer altijd mee!

Wil je weten hoe NLP jou kan helpen in het halen van jouw doelen? Zodat je nog meer (meetbare) resultaten gaat halen, waardoor je werkelijk een betere versie van jezelf kan worden. Dan is deze training uitermate geschikt voor jou. Want dit programma is met name voor mensen die bereid zijn om anders te gaan denken waardoor ze anders gaan doen. Een fundamentstraining in “ADAD, Anders Denken Anders Doen”.

NLP is namelijk een krachtig instrument voor communicatie en gedragsverandering. In deze metaforische reis krijg je onderweg inzicht in de belangrijke modellen, methoden en technieken die binnen NLP bekend zijn. Je leert deze toe te passen in je eigen werk- en privésituatie, omdat we hierbij ook gebruik maken van onze effectieve KATA methodiek. Hiermee worden de gewenste resultaten direct zichtbaar gemaakt, ook al datgene wat je gaat leren in dit programma.

NLP is iedereen aan te raden, omdat het direct rendement oplevert. Met deze waardevolle training krijg je direct tools in handen om gemakkelijk weer de beste versie van jezelf worden.

Resultaat

Je leert de grondbeginselen en uitgangspunten van NLP
Je bent in staat de specifieke modellen, methoden en technieken van NLP op jezelf en anderen toe te passen
Je leert jezelf beter kennen waardoor het makkelijker wordt om congruent te gaan handelen
Je kunt beter omgaan met met lastige situaties en daar grip op houden
Je bent in staat beter contact te maken met anderen en jouw invloed te vergroten
Je leert om op ontspannen wijze jouw doelstellingen te formuleren en ook meetbaar te bereiken
Je bent in staat effectiever te communiceren volgens de principes van NLP
Je ervaart welke impact jouw onbewuste patronen op jezelf en jouw omgeving hebben

Doelgroep

Iedereen die zich persoonlijk wil ontwikkelen en met meer passie, plezier en resultaat wil leven en werken.
Zeker weten of dit bij u past? Vraag om een persoonlijke intake.

Programma

De grondbeginselen en uitgangspunten van NLP
NLP als instrument voor persoonlijke groei en ontwikkeling
Zelfanalyse: jouw persoonlijke kwaliteiten en valkuilen
NLP om verandering bij jezelf of anderen tot stand te brengen
Stimulerende versus belemmerende overtuigingen
Contact en ‘rapport’ maken met anderen
De rol van taal op ons onderbewuste
Effectief communiceren en beïnvloeden
Jouw persoonlijke doelstellingen bepalen en behalen
Vergroten van jouw zelfvertrouwen en keuzevrijheid
Omgaan met weerstand, angst en lastige situaties
Oplossen van conflicten
Praktijksituaties en -voorbeelden
Persoonlijk actieplan

Vorm

Voorafgaand aan de training ontvang je het audio programma van de hele training in de vorm van een luisterboek. Deze kun je vooraf al helemaal luisteren of juist in delen zoals de masterclasses zijn opgebouwd. Het hele programma is ook verkrijgbaar in werkboekvorm, waardoor ook de oefeningen vooraf en tussendoor op papier beschikbaar zijn.

Daarnaast zijn er drie trainingsmomenten in de vorm van masterclasses waarin je met andere cursisten de NLP structuren gaat oefenen en doen. Het is een ervaringsgerichte en interactieve aanpak. Door de voorbereiding vooraf en tussendoor besteden we minder tijd aan theorie en juist meer tijd aan het zelf ervaren van de kracht van de NLP communicatie structuren. Het leereffect van een groep medecursisten wordt optimaal benut door de geleerde lessen uit opdrachten en ervaringen met elkaar te delen en deze opnieuw in de NLP structuren te duiden. Hierdoor wordt steeds de koppeling gemaakt tussen theorie en praktijk.

Aan de hand van oefeningen, opdrachten en aansprekende voorbeelden doe je waardevolle kennis en vaardigheden op om effectiever te communiceren, te beïnvloeden en te veranderen, zowel zakelijk als privé. De belangrijkste onderwerpen, methoden en technieken uit NLP worden behandeld. Deze veelzijdige training wordt op interactieve wijze verzorgd door deskundige en gecertificeerde trainer(s) uit het vakgebied. Tenslotte stel je een persoonlijk leer en veranderplan op om het geleerde te borgen in jouw eigen praktijk. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de effectieve KATA methodiek.

Studie materiaal:
Audio programma in de vorm van een luisterboek. Tijdens de training krijg je een werkmap uitgereikt.

Tijd investering:
Naast de 3 klassikale dagen, verwachten wij  een studietijd van tussen de 2  uur per week gedurende 3 weken.

Voorafgaand:
Voorafgaand aan de training krijg je toegang tot de interactieve leeromgeving. Tijdens de training leg je aan de hand van diverse oefeningen, opdrachten en cases de relatie tussen de theorie en jouw eigen werksituatie. Onder inspirerende begeleiding van een ervaren trainer vergroot je je persoonlijk leiderschap. De maximale groepsgrootte draagt bij aan een veilige sfeer en biedt veel ruimte om ervaringen uit te wisselen en waardevolle discussies te voeren.Heb je de gehele training gevolgd, dan ontvang je het Quality Contact certificaat

De eerstvolgende training heeft de volgende trainingsdagen:

  • 13 maart
  • 10 april
  • 15 mei
  • Imgage
  • Imgage
  • Imgage
  • Imgage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

13 maart 2018

Investering

  • Training€ 1995
  • Arrangementkosten€ 195
  • Totaal€ 2190

Studietijd: 2 uur per week gedurende 3 weken. (audioprogramma)