Samen beter scoren dan ooit

Beste Jaar Ooit Programma

Ons Beste Jaar Ooit-programma voor teams doet denken aan teamsport op hoog niveau. Het creëert de drive om te winnen. Om samen voor goud te gaan en records te verbeteren. Om verantwoording te nemen voor wat je wel en niet doet. Het programma duurt een jaar.

De kick-off is een teamworkshop waarin teamleden samen een jaarplan opstellen (van één pagina) voor hun Beste Jaar Ooit. Zodat zij eigenaar worden van de gezamenlijke weg naar topscores. Zie het als een paradigmashift op weg naar een nieuwe realiteit van indrukwekkende prestaties. Medewerkers maken zich een mindset eigen waarin ze weten dat ze het samen voor elkaar gaan krijgen. Ze leren effectiever om te gaan met veranderingen en prioriteiten te stellen. Daardoor hebben ze steeds de eindstreep voor ogen, zonder zich nog een speelbal der golven te voelen.

Beste Jaar Ooit helpt leidinggevenden om het prestatieniveau van hun team naar de eerste divisie te tillen. Net als een sportcoach neem je de volledige verantwoordelijkheid op je voor de resultaten die je met je team wilt scoren, én voor de manier waarop. Het programma wordt ondersteund door een online ‘scorebord’, een applicatie met diverse autorisatielagen om resultaten bij te houden en te meten.

Prijs op aanvraag.

Neem contact op met:

Reinier van der Putten
Reinier@quality-contact.nl
06-46253555