Leer jezelf en anderen te begeleiden in gedragsverandering en continu verbeteren vanuit flow

Gratis KATA Experience

Doel van de workshop:

Deze workshop is een heel laagdrempelige inleiding om met elkaar te ervaren dat mensen werkelijk hun oude gewoontes veranderen als mensen leren met plezier. Kata is simpel gezegd: de menselijke kant van Lean, het zijn 3 krachtige diepgaande routines en daarmee tegelijk ook ’s Werelds beste methode om iemand tot zijn/haar diepste mogelijkheden te ontwikkelen. Deze routines helpen elke leidinggevenden om effectieve coaches te worden en teams naar zelfsturing te begeleiden.

Deelnemers ervaren:

Tijdens de Kata Experience workshop ervaren de deelnemers dat ze in korte tijd ingrijpende resultaatverbeteringen kunnen realiseren; dat de Kata Routines direct leiden tot persoonlijke groei, die een positief effect heeft op het presteren van een team.

Leren door te experimenteren:

Tijdens de Kata Experience Workshop leer je de basisgedachte achter hoe je continu kunt verbeteren op een zeer energieke wijze. Spelenderwijs wordt er kennisgemaakt met de Kata Routines. Met behulp van de routines als verbeterondersteuning leren de deelnemers door te experimenteren. Je ervaart dat als je blijft doen wat je altijd al deed….je resultaat hetzelfde blijft. En als je de dingen anders wilt doen dit vraagt om uit je comfortzone te treden. Dat er lef nodig is! En hoe makkelijk is dat?

Met een houding van nieuwsgierigheid en bereidheid om te experimenteren staan de deelnemers iedere keer weer verbaast over de resultaten die hierdoor worden behaald!

Programma van de Kata Experience workshop:

13.00    Inloop koffie en thee
13.30    Start met inleiding op Toyota Kata, de menskant van LEAN
14.00    Kata Experience uitdaging
15.30    Evaluatie en leerpunten
16.00    Afronding met een drankje

Waar en wanneer?

We zitten in het pand van Colour Business Center, Diakenhuisweg 39 in Haarlem
Je herkent het aan de Roze vlag.
Auto: Gratis parkeren voor de deur aan de overkant of aan de zijkant.
Trein: 2 minuten lopen vanaf halte Haarlem/Spaarnwoude

De workshop is gepland op:

4 april

Doelgroep:

Iedereen die kennis wil maken met de menskant van Lean en/of die anderen wil begeleiden in gedragsverandering en continu verbeteren vanuit flow.

Leerdoel:

Verkrijgen van enthousiasme om de Kata Routines toe te gaan passen. Ervaren dat de Kata Routines naast een Lean omgeving in elke omgeving toepasbaar zijn.

Werkvorm:

Workshop waarin de workshopleider(s) jou spelenderwijs laat kennis maken met de Kata Routines en waarbij je de mogelijkheid ervaart hoe snel leren kan gaan als je open staat om te experimenteren en uit je comfortzone te treden.
Duur: 2,5 uur

Wijze van aanbieden:

De Kata Experience l workshop is bedoeld voor directie en management van organisaties (zoals afdelingshoofden en teamleiders). Per organisatie kunnen maximaal 2 personen kosteloos kunnen deelnemen. Zijn er meer belangstellenden in uw organisatie, neem dan even contact met ons op.

 

 

04 april 2018