Verdieping en verbreding van jou als KATA Coach.

INSPIRATIEDAG voor KATA Coaches

Op donderdag 11 oktober 2018 organiseren wij voor alle eerdere deelnemers aan onze KATA coach opleiding een verdiepingsdag ter inspiratie en verdere groei.
1 dag investeren van je tijd om daarna een nog grotere bijdrage te kunnen leveren in impact en resultaat. Wil jij dat ook?

Deze dag is trouwens niet voor iedereen geschikt. Voor wie is deze dag bedoeld?

Voor jou wanneer jij:

 • In ieder geval al de driedaagse Kata coach opleiding bij ons gevolgd hebt
 • Daarin ook zo enthousiast bent geraakt over de Kata methodiek. En deze ook toepast in jouw praktijk, thuis of op het werk.
 • Benieuwd bent hoe je hier nog succesvoller mee aan de slag kunt gaan en te blijven, ondanks de “waan van de dag”
 • Veel zin hebt om ook van anderen te leren hoe je KATA dagelijks in de praktijk jou kan helpen. Bijvoorbeeld om jouw werk nog makkelijker te maken?
 • Betrokken en gemotiveerd bent om mensen in beweging te krijgen en te houden. Maar ook wel soms vragen hebt over HOE je mensen aangehaakt houdt.
 • Al lang bezig bent gegaan met de Kata coaching maar wel weer zin en tijd hebt voor een opfrissing.
 • Greedy bent om jouw coaching skills nog meer te verfijnen.
 • Misschien zelf ook wel met een praktische casus al een tijdje rondloopt en daar nu weleens van af zou willen? Een probleem waar je misschien al weken of maanden over piekert, wat jou bezighoudt, actief of sluimerend en je nu wel binnen een uurtje vanaf zou willen zijn.

Mogelijk heb je gemerkt dat het toepassen van KATA Coaching bij sommigen als vanzelf blijft gaan en bij anderen juist niet, dat je echt wat te doen hebt om mensen de stappen te blijven laten maken die voor het behalen van het resultaat belangrijk zijn.

We hebben niet voor niets aangegeven dat het echte werk pas begint NA afloop van de training.

Jij bent nu al een tijdje bezig met de methodiek en mogelijk loop ook jij tegen dingen aan. Dat je bijvoorbeeld merkt dat het nog niet zo eenvoudig is om mensen mee te krijgen in een verandering? Of dat zij zich niet aan de afspraken houden, niet de acties doen die ze met zichzelf hadden afgesproken. Dat het gewoon langzaam weer een beetje lijkt te gaan zoals het was.

Dat is natuurlijk het spannende van een nieuwe coach methode toepassen. Mensen blijven liever bij het oude, zodat het blijft zoals het was. Zelfs als dat niet voor hen werkt. Dus mocht je dit herkennen? En mocht jij ook wel weer zin hebben in een stukje inspiratie? Een plek en een moment waar jij ook even jouw vragen kwijt kunt, waar jij even weer kunt opladen en met handige tips en frisse inzichten de deur uit gaat. Dan ben je bij op de KATA INSPIRATIEDAG precies aan het juiste adres.

In deze ene dag passen wij de 20 – 80 regel toe. Ofwel het kost je slechts 20% van je tijd, geld, moeite en energie en levert je 80% bijdrage aan jouw resultaat op. Hoe handig is dat?

Wij hebben immers beloofd dat we een Kata Support Kring willen zijn en blijven voor jullie. Ook na afloop van de training, of misschien wel juist NA afloop van de training omdat nu het echte werk begint.  Dus wat kun je verwachten op deze dag?

Globaal programma:

 • Hoe pas jij KATA toe in jouw dagelijkse praktijk? TOP en ROT momenten?
 • Welke vragen heb je hierover? Wat kun je anderen aanbevelen? Het delen van best practices; inspirerend en verdiepend.
 • Waar loop je tegenaan? Waar zou je wel een oplossing voor willen? Wat heb je zelf allemaal al gedaan en wie kan jou hierbij helpen?
 • Hoe zorg je voor blijvende inspiratie? Structureel blijven leren zonder dat dit jou veel tijd, moeite en geld kost? In de dag geven we hier antwoorden, tools en mogelijkheden voor.
 • Tijd en ruimte voor persoonlijke vragen over Kata en Coaching. We vragen je bij inschrijving aan te geven waar jij momenteel staat, hoe jij Kata toepast en welke antwoorden jij in ieder geval mee naar huis wilt nemen zodat jouw dag geslaagd is. Dan kunnen we op maat hier voor iedereen aandacht aan besteden.
 • Het aanleren van een praktische tool waarmee je binnen een uur een probleem oplost waar iemand soms al tijden mee rondloopt
 • Delen = groeien

Investering: € 99,00 excl. BTW
Tijden: 09.00 – 16.00 uur
Plaats: Haarlem
Trainer: Marlies van der Putten

Schrijf je zo snel mogelijk in. Zodra wij jouw aanmelding ontvangen hebben krijg je van ons een viertal vragen ter voorbereiding van de dag. Zodat wij jou zoveel mogelijk op maat kunnen bedienen.

11 oktober 2018

Investering

 • € 99
 • Totaal€ 99