Verdieping en verbreding van jou als KATA Coach.

INSPIRATIEDAG voor KATA Coaches

Mogelijk heb je gemerkt dat het toepassen van KATA Coaching bij sommigen als vanzelf blijft gaan en bij anderen juist niet, dat je echt wat te doen hebt om mensen de stappen te blijven laten maken die voor het behalen van het resultaat belangrijk zijn.

We hebben niet voor niets aangegeven dat het echte werk pas begint NA afloop van de training EN een goede coach laat zichzelf ook coachen!

We organiseren voor alle eerdere deelnemers aan onze KATA Coach opleiding de 2e verdiepingsdag, dit keer over ‘KATA Coaching en Oplossingsgericht werken’. Nu denk je misschien nog; “oplossingsgericht werken, wat is dat?” Geloof me, het werkt superkrachtig in je coaching gecombineerd met KATA.

Wat ga je leren:

 • Hoe ontwikkel je blijvend de Groei-mindset van jezelf en anderen? We pakken door op waar de opleiding stopte.
 • Een eenvoudige en impactvolle manier om medewerkers ZELF de indicatoren te laten ontdekken.
 • Een oplossingsgerichte methode om mensen nog meer naar hun gevoel te krijgen om hun obstakelvragen ‘echt’ aan te pakken op het niveau waar het het meest relevant is NU.
 • Een praktische tool waarmee je binnen een uur een probleem oplost waar iemand soms al tijden mee rondloopt
 • En natuurlijk is al alle tijd en ruimte om te leren van elkaar door het bespreken van persoonlijke vragen over KATA en Coaching.

Deze dag is trouwens niet voor iedereen geschikt.
Voor wie is deze dag  wél bedoeld?

Voor jou wanneer jij:

 • De driedaagse KATA Coach opleiding bij ons gevolgd hebt en daarin ook zo enthousiast bent geraakt over de KATA methodiek
 • Benieuwd bent hoe je hier nog succesvoller mee aan de slag kunt gaan en te blijven,
  ondanks de “waan van de dag”
 • Veel zin hebt om ook van anderen te leren hoe je KATA dagelijks in de praktijk jou kan helpen. Bijvoorbeeld om jouw werk nog makkelijker te maken?
 • Betrokken en gemotiveerd bent om mensen in beweging te krijgen en te houden. Maar ook wel soms vragen hebt over HOE je mensen aangehaakt houdt.
 • Al lang bezig bent gegaan met de Kata coaching maar wel weer zin en tijd hebt voor een opfrissing.
 • Misschien zelf ook wel met een praktische casus al een tijdje rondloopt en daar nu weleens van af zou willen? Een probleem waar je misschien al weken of maanden over piekert, wat jou bezighoudt, actief of sluimerend en je nu wel binnen een uurtje vanaf zou willen zijn.

In deze ene dag passen wij de 20 – 80 regel toe. Ofwel het kost je slechts 20% van je tijd, geld, moeite en energie en levert je 80% bijdrage aan jouw resultaat op. Hoe handig is dat?

Wij hebben jullie immers beloofd dat we een Kata Support Kring willen zijn en blijven voor jullie. Ook na afloop van de training, of misschien wel juist NA afloop van de training omdat nu het echte werk begint.

Investering: € 125 excl. BTW (niet gecertificeerde KATA Coaches)
(Gecertificeerde KATA Coaches betalen € 99,- excl. BTW)
Deelnamekosten zijn inclusief koffie, thee en lunch
Tijden: 09.00 – 16.00 uur
Plaats: Limmen, Oosterzijweg 8 (navigatie Oosterzijweg 33) 1906 AX Limmen
Trainers: Marlies van der Putten en Corry Markusse

Schrijf je zo snel mogelijk in. Zodra wij jouw aanmelding ontvangen hebben krijg je van ons een viertal vragen ter voorbereiding van de dag. Zodat wij jou buiten het progamma, toch zoveel mogelijk op maat kunnen bedienen.

04 april 2019

Investering

 • € 125
 • Totaal€ 125