Blijvend ontwikkelen van de leider in jezelf en anderen

INSPIRATIEDAG voor KATA Coaches

Mogelijk heb je gemerkt dat het toepassen van KATA Coaching bij sommigen als vanzelf blijft gaan en bij anderen juist niet, dat je echt wat te doen hebt om mensen de stappen te blijven laten maken die voor het behalen van het resultaat belangrijk zijn.

We hebben niet voor niets aangegeven dat het echte werk pas begint NA afloop van de training.

Jij bent nu al een tijdje bezig met de methodiek en mogelijk loop ook jij tegen dingen aan. Dat je bijvoorbeeld merkt dat het nog niet zo eenvoudig is om mensen mee te krijgen in een verandering? Of dat zij zich niet aan de afspraken houden, niet de acties doen die ze met zichzelf hadden afgesproken. Dat het gewoon langzaam weer een beetje lijkt te gaan zoals het was.

Dat is natuurlijk het spannende van een nieuwe coach methode toepassen. Mensen blijven liever bij het oude, zodat het blijft zoals het was. Zelfs als dat niet voor hen werkt. Dus mocht je dit herkennen? En mocht jij ook wel weer zin hebben in een stukje inspiratie? Een plek en een moment waar jij ook even jouw vragen kwijt kunt, waar jij even weer kunt opladen en met handige tips en frisse inzichten de deur uit gaat. Dan ben je bij op de KATA INSPIRATIE DAG precies aan het juiste adres.

Op 7 oktober a.s. organiseren wij voor alle eerdere deelnemers aan onze KATA coach opleiding een verdieping dag rondom:

De niveaus in Obstakels; zo pak je ze aan!

Wil jij weer 1 dag investeren van je tijd om daarna een nog grotere bijdrage te kunnen leveren en meer impact en resultaat?

Wij hebben immers beloofd dat we een Kata Community willen zijn en blijven voor jullie. Ook na afloop van de training, of misschien wel juist NA afloop van de training omdat nu het echte werk begint.  Dus wat kun je verwachten dat je gaat leren op deze dag?

Programma voor deze dag:

 1. Delen en groeien:we starten met voldoende tijd en ruimte om weer te leren van elkaar door het bespreken van persoonlijke vragen over Kata en Coaching:
  • Nieuwe ontwikkelingen en wat is er verbeterd aan de Kata Methode?
  • Waarom zijn de STOP Beoordelen sessies zo populair en wat leren wij hiervan?
  • Hoe kan je KATA Online toepassen bij teams om het leerproces te versnellen?
  • Wat zijn er voor online tools beschikbaar in plaats van Trello of een app?
  • Gecertificeerde Kata Coaches aan het woord over de meerwaarde van de KATA NOBCO EMCC Certificering.
 1. Verdieping in coaching:autobiografisch luisteren en wat is de impact van jouw vragen op verandering en communicatie?

Wil je je obstakels verhelpen, dan is het van belang ze op het juiste niveau van diepgang aan te pakken. Doe je dit niet, dan is de kans klein dat je echt verandering aanbrengt, zeker op de langere termijn. De Logische Niveaus van Bateson is een uitstekend hulpmiddel om ‘obstakels’ op het juiste niveau aan te pakken. Je maakt kennis met de theorie en wij doen een oefening om vervolgens met elkaar de vertaling te maken naar:
– Hoe relateren deze vragen aan de Kata Filosofie en methode?
– Hoe kan je deze vragen gebruiken om mensen nog meer naar hun gevoel te krijgen om hun obstakelvragen ‘echt’ aan te pakken op het niveau waar het het meest relevant is NU.

 1. Intervisie:
  We helpen en coachen elkaar met behulp van een praktische intervisie tool waarmee je binnen een uur een probleem oplost waar iemand soms al tijden mee rondloopt. En deze tool kan je direct na deze dag zelf in de praktijk brengen om collega’s en teams verder te coachen.

Deze dag is trouwens niet voor iedereen geschikt.
Voor wie is deze dag wél bedoeld?

Voor jou wanneer jij:

 • De Kata coach opleiding bij ons gevolgd hebt en daarin ook zo enthousiast bent geraakt over de Kata methodiek.
 • Benieuwd bent hoe je hier nog succesvoller mee aan de slag kunt gaan en te blijven, ondanks de “waan van de dag”
 • Veel zin hebt om ook van anderen te leren hoe je KATA dagelijks in de praktijk jou kan helpen. Bijvoorbeeld om jouw werk nog makkelijker te maken?
 • Betrokken en gemotiveerd bent om mensen in beweging te krijgen en te houden. Maar ook wel soms vragen hebt over HOE je mensen aangehaakt houdt.
 • Al lang bezig bent gegaan met de Kata coaching maar wel weer zin en tijd hebt voor een opfrissing.
 • Misschien zelf ook wel met een praktische casus al een tijdje rondloopt en daar nu weleens van af zou willen? Een probleem waar je misschien al weken of maanden over piekert, wat jou bezighoudt, actief of sluimerend en je nu wel binnen een uurtje vanaf zou willen zijn.

In deze ene dag passen wij de 20 – 80 regel toe. Ofwel het kost je slechts 20% van je tijd, geld, moeite en energie en levert je 80% bijdrage aan jouw resultaat op. Hoe handig is dat?

Investering per inspiratiedag: € 125 excl. BTW (niet gecertificeerde Kata Coaches)
(Gecertificeerde Coaches betalen € 99,-per inspiratiedag)
Deelnamekosten zijn inclusief koffie, thee en lunch
Tijden: 09.00 – 16.00 uur
Plaats: Limmen, Oosterzijweg 8 (navigatie Oosterzijweg 33) 1906 AX Limmen

Kom je van ver en/of zou je het liefst een voorovernachting hebben, dat kan! Voor € 37,50 heb je goed bed, warme douche en heerlijk ontbijt. Dit reserveren kan via support van NTINLP, bel: 072 – 505 35 01. Hier krijg je via hen factuur voor.

Trainers: Marlies van der Putten en Corry Markusse

07 oktober 2019

Investering

 • € 125
 • Totaal€ 125