Alleen ga je sneller samen kom je verder

Meester in ondernemend leiderschap (Managers)

Alles begint bij jezelf. Jij bent de sleutel tot je succes – individueel maar ook binnen je team en bedrijf. Dat gegeven is het vertrekpunt van deze leiderschapstraining. Leiderschap moet je hier zien als ‘persoonlijk’ leiderschap, als jezelf meester worden. Bewustwording van jouw eigen do’s en dont’s is stap 1. De training helpt je te zien welke onderhuidse patronen en overtuigingen jou persoonlijk beperken of blokkeren. Wat bij jou welk gedrag triggert. Ook in positieve zin: wat je hart sneller doet kloppen, waar je persoonlijke kracht en je passie liggen, wat jou succesvol maakt.

Vanuit dat bewustwordingsproces maak je een persoonlijke ontwikkeling door. De knop gaat om. Je verandert. Je krijgt meer grip op je emoties, op je gedrag en op de manier waarop je communiceert. Je ontdekt effectiever leiding te geven aan jezelf. En van daaruit leer je leidinggeven aan anderen, teams en je bedrijf. Zo vergroot je je plezier, ontspanning, daadkracht en resultaat. Zakelijk en privé.

Voor wie:

Deze training is bedoeld voor ondernemende mensen. Directeuren, leiders en ondernemers die met elkaar en van elkaar willen leren. Mensen die hebben ontdekt dat de drie ontwikkelsporen van organisatieontwikkeling, teamontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

We bieden jou:

  • een persoonlijke, duidelijke aanpak, met warmte en uitdaging aangedragen
  • diepgang zonder zweverig te zijn, vanuit verbinding bieden we jou praktische tools
  • we laten je zien dat deze tools direct toepasbaar zijn op de werkvloer
  • we hebben aandacht voor jouw persoonlijke proces en ontwikkeling
  • performance verbetering bij je dagelijkse werkzaamheden

Praktische info:

Training:

  • 11 en 12 september 2018 ( dinsdag en woensdag )
  • 9 en 10 oktober 2018 ( dinsdag en woensdag )
  • 14 en 15 november 2018 ( woensdag en donderdag )
  • 12 en 13 december 2018 ( woensdag en donderdag )
  • Terugkomdag woensdag 9 januari 2019

Iedere dag is de inloop vanaf 08.30 uur en we starten om 09.00 uur. Om 16.30 uur sluiten we de dag af.

Locatie training:

De training vindt plaats op een inspirerende plek. Beach Club Lemmer.
Let op deze training wordt gegeven in Friesland.

Het adres is:
Industrieweg 2, 8531 PA Lemmer

Studiewijze:

Voorafgaand aan de training ontvang je het audio programma over het fundament van persoonlijk leiderschap in de vorm van een luisterboek. Deze kun je vooraf al helemaal luisteren of juist in delen. Tijdens de training krijg je een werkmap uitgereikt, waardoor ook de oefeningen vooraf en tussendoor op papier beschikbaar zijn.

Onze aanpak is ervaringsgericht en interactief. Door de voorbereiding vooraf en tussendoor besteden we minder tijd aan theorie en juist meer tijd aan het zelf ervaren van de kracht van de NLP communicatie structuren, systemisch werken, oplossingsgericht werken, KATA, en ACT. Het leereffect van een groep medecursisten wordt optimaal benut door de geleerde lessen uit opdrachten en ervaringen met elkaar te delen en deze opnieuw in de structuren van de methodieken te duiden. Hierdoor wordt steeds de koppeling gemaakt tussen theorie en praktijk. Aan de hand van oefeningen, opdrachten en aansprekende voorbeelden doe je waardevolle kennis en vaardigheden op om effectiever te communiceren, te beïnvloeden en te veranderen, zowel zakelijk als privé.

Deze veelzijdige training wordt op interactieve wijze verzorgd door deskundige en gecertificeerde trainer(s) uit het vakgebied. Tenslotte stel je met behulp van een KATA-bord een persoonlijk leer- en veranderplan op om het geleerde te borgen in jouw eigen praktijk.

Investering:

Naast de 9 klassikale dagen, verwachten wij een studietijd van tussen de 2 uur per week in de tijd tussen de eerste 2 blokken. Na het eerste blok organiseren jullie tussentijdse (zelf begeleidende) oefengroepen waardoor de gelegenheid ontstaat elkaar te coachen en/of nog meer te oefenen en te verdiepen. Heb je de gehele training gevolgd, dan ontvang je het MKB Wurkpleats certificaat.

Je investering voor het gehele programma is € 3.750,-. Dit is exclusief BTW en inclusief arrangementskosten, zoals een uitgebreide lunch, koffie/thee.

Deze training geeft recht op 79 PE-punten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

11 september 2018