Online Kata voor Flow in je werk en continu verbeteren vanuit jouw kracht!

KATA Online

Wil jij dat de werkplek een omgeving is van continu verbeteren vanuit FLOW, dag in dag uit?  Wil jij jouw eigen regie over jouw groei en resultaat nog meer nemen, alleen je weet nog niet hoe? Wil jij nog meer gezien worden in jouw bijdrage aan het team en de organisatie? Wil jij dit doen door niet nog harder te werken, maar meer met je HART te gaan werken? Kata online leert je dit allemaal in 5 weken!

Toyota Kata

TOYOTA Kata is een set beproefde verbeter routines (Kata) die bekend werd na grondig onderzoek van de management methodes bij de TOYOTA fabrieken door Mike Rother. Het is dè methode waarmee TOYOTA continue verbetering vormgeeft en haar eigen medewerkers coacht om hun talenten maximaal te benutten via onzekere paden. Door er iedere dag mee bezig te zijn worden routines gewoontes en ontstaat er steeds meer vrijheid voor creativiteit en innovatie

 Leren vanuit de juiste intentie en uitdaging:

De uitdaging die je aangaat in de online Kata training is jezelf aanleren hoe je continu kunt verbeteren en tegelijkertijd nog meer plezier en resultaat in jouw werk ervaren. Door het online aanreiken van eenvoudige maar uiterst effectieve routines (kata’s), leer je jezelf direct naar resultaat te begeleiden vanuit intrinsieke motivatie. Je wordt je er bewust van dat de kracht van verandering zit in het doen, doen, doen op basis van eenvoudige routines. Door veel te oefenen in je eigen ontwikkeling en reflectie leg je een sterke voor duurzame verandering 

 Je leert 2 Kata Routines

Als jouw organisatie een verandering richting een cultuur van continu verbeteren wil, vereist dat eigenaarschap en zelfsturing van de medewerkers. Deze online training is interessant voor medewerkers die het voorbeeld willen zijn in leren en ontwikkelen.  

De online Kata Coaching is een heel heldere structuur die bestaat uit slechts 3 routines. In deze training leer je de 2 belangrijkste: de  5 stappen Verbeter Kata, en de 5 vragen Coaching Kata. Deze routines kun je oefenen door de online lessen stapsgewijs te doen. Het creëert direct meer focus, inventiviteit en aanpassingsvermogen. Je zult ervaren dat het helpt om jouw denkpatroon blijvend te veranderen op een manier die versterkend is voor jou, de klant, het team en de organisatie.

Routine 1:

De 5 stappen Verbeter Kata  maakt je bewust van jouw kwaliteiten, behoeften en drijfveren. Waarom doe je dingen zoals je ze doet? Wat stimuleert je? Wat blokkeert je? 

Routine 2:

De 5 Vragen Coaching Kata maakt je bewust en leert je hoe je zelf stap voor stap kunt coachen en verbeteren, aan de hand van je eigen-digitaal regiebord. Het hele jaar door. En als je dan tijdens het jaar jouw planning, beoordeling en functioneringsgesprekken hebt, dan hoef je alleen nog maar jouw bord met jouw leidinggevende te bespreken. Geen verrassingen meer, alleen maar feiten van groei en resultaat.

Concreet resultaat na de training: 

Je leert een eenvoudig coach- jezelf-proces dat krachtig en diepgaand is:

  • De 5 stappen om de visie en uitdaging in kaart te brengen
  • De 5 vragen voor beweging en reflectie 
  • Vastlegging als basis voor commitment en continue verbetering met behulp van een Persoonlijke Kata bord
  • Je leert hoe je jezelf op regelmatig geplande tijden binnen 10 minuten effectief en affectief kunt coachen.

 Hoeveel tijd investeer je?

De Kata Online training bestaat uit 10 lessen die je thuis of vanuit je werkplek kunt volgen via internet. Wekelijks doe je 2 video lessen voorzien van aanvullend lees en werkmateriaal. Reken op ong. 1,5 uur zelfstudie per les. 

 De investering: € 199 Euro

Investering

  • Online KATA Coaching€ 199
  • Totaal€ 199

Tijdinvestering: De Kata Online training bestaat uit 10 lessen. Wekelijks doe je 2 video lessen en aanvullend lees en werkmateriaal. Reken op 1,5 uur zelfstudie per les.