De beste coach is zelf de beste leerling. Alles begint bij jezelf. Jij bent de sleutel tot je geluk en resultaat.

KATA Coach 2.0

Start september 2019
Nog plaatsen!

Meer Info

Blijvend ontwikkelen van de leider in jezelf en anderen

INSPIRATIEDAG voor KATA Coaches

Start oktober 2019
Nog plaatsen!

Meer Info

Train je mensen en teams in continu verbeteren

KATA coaching

Start september 2019
Nog plaatsen!

Meer Info

Online Kata voor Flow in je werk en continu verbeteren vanuit jouw kracht!

KATA Online

Meer Info

Borging van Kata-gedachtengoed en cultuur van continu verbeteren met passie, plezier en resultaat.

KATA Coach – Certified Foundation Level

Start september 2019
Nog plaatsen!

Meer Info

KATA Coaching

Als leidinggevende ervaar je het dagelijks: coachen is fingerspitzengefühl. Je moet uitblinken in mensenkennis. In het doorgronden van sociale (machts)relaties, unieke karakters en hun onderliggende waarden en drives. In betekenis geven aan subtiele signalen. In inspireren. Maar: heb jij ook fingerspitzengefuhl voor wat jou zelf drijft, in je rol van leidinggevende? Heb jij inzicht in jouw unieke manier van coachen, en het waarom van je specifieke aanpak? In wat je wel en niet bereikt met die aanpak, en hoe dat komt? Onze ervaring is dat leidinggevenden er vaak niet bij stilstaan dat ook hun coachgedrag elk moment van de dag wordt aangestuurd – en soms geblokkeerd – door hun onderliggende overtuigingen.

Daar haken we op in met onze leerstraat KATA Coaching, een roadmap naar ‘waardegericht coachen’. Je leert vanuit jezelf, je eigen essentie, verbinding te leggen met je medewerkers en hun potentieel of blokkades. Met KATA Coaching word je een firestarter.

Opbouw van onze trainingen:

Waar de training KATA Coaching meer gericht is op leidinggevenden, scrum master binnen teams en bijv coaches, richten wij ons met KATA Online op medewerkers.
Dit stelt de coachend leider in staat om in korte tijd een team mee te nemen en zelf sneller en effectiever te coachen. Een medewerker heeft immers door het volgen van KATA Online een voorsprong in kennis en kunde.

Deze training stelt jou in staat om gecertificeerd KATA Coach te worden naar de eisen van NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches), op foundation level.