Nationale Nederlanden pakt uit en doneert verjaardagsdozen aan kinderen!

De afdeling Risicobeheer van Nationale Nederlanden heeft op 13 juni met hun teamleden deelgenomen aan een training van Quality-Contact.
Bij Quality-Contact is het mogelijk om op vrijwillige basis per deelnemer aan een training een bedrag van 17,50 te doneren aan Stichting Jarige Job bovenop de deelname kosten van de training.

Quality-Contact legt de andere 17,50 erbij zodat er een verjaardagsbox ter waarde van 35,00 Euro ingepakt kan worden ten behoeve van kinderen in Nederland die hun verjaardag niet kunnen vieren daar er thuis geen geld voor is.

Nationale Nederlanden was bereid deze mooie geste te doen en daar zijn wij en vanzelfsprekend ook de kinderen, die via Stichting Jarige Job in de vorm van een verjaardag doos deze donatie zullen ontvangen, ontzettend blij mee.

Wij willen de afdeling Risico Beheer van Nationale Nederlanden hiervoor ontzettend bedanken!

Wil jij als bedrijf of deelnemer ook je steentje bijdragen aan Stichting Jarige Job? Geef dan bij opgave van een training aan dat je gebruik wilt maken als bedrijf of deelnemer van deze mogelijkheid en wij leggen de andere helft bij.

Omdat je verjaardag vieren een wens van elk kind is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *