Hoeraaaa!!

We zijn  jarig! En we bestaan 15 jaar! We zijn trots op deze jaren: veel mensen hebben we mogen inspireren en begeleiden naar persoonlijke-, team- en organisatiedoelen. Het is een mooi, gerimpeld en compleet verhaal geworden met successen en natuurlijk ook ‘lessons that we learned’. En ons verhaal is nog lang niet uit 🙂

We willen onze verjaardag niet zomaar voorbij laten gaan en er iets moois mee doen. Na een avondje met elkaar brainstormen is de gedachte iets voor kinderen te doen het meest bijgebleven. En omdat we zelf jarig zijn, kwamen we al snel uit bij de Stichting Jarige Jop. Deze stichting zorgt ervoor dat elk kinderen die niet zomaar vanzelfsprekend hun verjaardag vieren zich tóch deze dag helemaal de jarige job voelen. Met alles erop en eraan.

Quality Contact Jarige Job_07

Om te beginnen zijn wij zelf op 26 augustus bij Stichting Jarige Jop met z’n allen cadeaudozen in gaan pakken met ons hele team. Dat was erg leuk en fijn om te doen. Eigenlijk is het zó simpel om een bijdrage te leveren… Alle kleine beetjes helpen en het gaf ons allemaal een goed gevoel. We konden de blije gezichtjes bijna zién als ze de pakketten zouden openen.

En jij kan ons helpen! Want we maken meer kinderen blij als we met z’n allen krachten bundelen. We verkopen virtuele taartpunten à 17,50 € per stuk. En hopen zo een grote impact te maken die veel kinderen de ogen laat stralen. Doe je mee?? We maken een mooie webpagina met alle taarten en punten erop met de gulle gevers en publiceren die later weer. Eén kinderverjaardag kost 35 €, dus met 2 punten heb je al één kind (en moeder!) laten blozen van blijdschap.

Meer informatie over Stichting Jarige Jop vindt je hier. En meer info over onze taartpunten actie vindt je hier.

Quality-Contact-taartpunt-Jarige-Job

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *