LIFE JUICER the game

Wat is belangrijk voor je…. En wat niet….?

Een plan dat al heel lang bestond. Jarenlang cirkelde het idee al in onze hoofden: Een spel rondom persoonlijke ontwikkeling. De eerste concepten en ontwerpen stammen al van 2012. Louis als creatieve ideeënman komt pas echt goed tot zijn recht als hij aanklopt bij collega Marlies. Dan wordt er een extra dosis inhoudelijkheid en concretisering aan toegevoegd. In eerste instantie was er een 3-dimensionaal ontwerp. Prachtig, maar onuitvoerbaar!
De eerste naam was ‘het prioriteiten-spel’ omdat het tijdens het spelen wel heel duidelijk wordt wat (in de drukte van alles dat soms op je afkomt) het meest belangrijk voor jou is.

En nu, na zo’n 1,5 jaar van er samen aan werken, proefdraaien, versimpelen, ontwerpen, en nog veel meer, is ie dan bijna op de markt: Ons spel LIFE JUICER © the game (small steps, big changes).
Een Juicer als ‘nieuw levenssap brengen’, maar ook als Juicer, zoals dat in het bedrijfsleven wordt gebruikt: ‘een manier om in korte tijd belangrijke beslissingen te nemen’.

En dus is het een spel waarin je in korte tijd veel inzichten kunt krijgen wat er nu werkelijk belangrijk voor je is, wat je te doen hebt, en wat je hebt te laten. Uiteraard zijn wij er heel enthousiast over. Maar ook de mensen die het al hebben kunnen spelen verrassen zich door de eenvoud en impact van het spel. En dat is voor ons NOG belangrijker!

Dus: nog heeeeel even wachten en dan is hij verkrijgbaar: Life Juicer ©  the game.
Medio januari 2016 kun je hem verkrijgen.  Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat het ons dan weten via info@quality-contact.nl !

Laatste Nieuws:

Lancering The Game: 28 februari 2016. Koop nu reeds een spel en ontvang €5 korting. Gebruik kortingscode ‘presale’. Kijk op www.lifejuicer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *