We werken graag met elkaar samen…

Share the wealth:

Wij een feestje, zij ook (eindelijk) een feestje

Op 15 september 2015 bestond Quality Contact 15 jaar. En wat een inspirerende tijd was het, ons eerste anderhalve decennium. Vijftien jaar waarin we samen met klanten mooie, sterke dingen van de grond kregen en een unieke plek in de markt hebben verworven.

Ter ere van onze eigen verjaardag willen we graag verjaardagsfeestjes cadeau geven – aan kinderen die hun verjaardag overslaan. Zo’n 60.000 kinderen in Nederland maken het jaarlijks mee: geen slingers, geen ballonnen, geen cadeautje, niet trakteren op school. Omdat er thuis geen geld voor is. Ouders melden hun kind soms uit schaamte ziek.

Zullen we samen kinderen blij maken?

Stichting Jarige Job maakt met steun van sponsors, vrijwilligers en donateurs een hartverwarmende verjaardagsbox voor ‘overgeslagen’ jarige kinderen. Met alles erop en eraan: feestversiering, traktaties voor de klas en de leraren, wat lekkers voor de visite en natuurlijk een mooi cadeau. De box kost 35 euro per kind, inclusief het hele proces eromheen.

Hoe meer kinderen we een fijne verjaardag kunnen bezorgen, hoe beter natuurlijk. Zin om ons daarbij te helpen? Dit is ons plan:*

  • Doneer € 17,50 voor elke deelnemer van jouw organisatie die bij ons een training volgt.
  • Quality Contact legt daar dan per deelnemer de andere helft bij (ook € 17,50 dus).

Maar: alleen als je dit net zo’n leuk initiatief vindt als wij. Niks moet uiteraard. Wat ons betreft: super om samen met jullie een kind zo’n fantastische verrassing te bezorgen.

Reinier, Marlies, Louis, Marjolein, Mireille, Janneke, Esther en Petra (het team van Quality Contact)

* We hopen stiekem dat de Stichting Jarige Job er ook blijvende donateurs aan overhoudt. Kijk voor meer info op www.stichtingjarigejob.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *